tiistai 13. elokuuta 2013

Viimeisiä kesäpäiviä..


Ohhoh onpas taas pitkä aika viime päivityksestä! Tässä on tapahtunut ihan hirveästi kaikkea ettei tiedä mitä sitä kertoisi..

Ollaan oltu taas Korkeasaaressa oman isäni, hänen vaimokkeen, puoli siskoni ja vaimokkeen pojan kanssa. On niin ihanaa vietää aikaa oman perheen kanssa ja puoli siskoni on myös vasta 9kk ikäinen niin kiva nähdä miten on kehittynyt ja mitä itsellä on Danielin kanssa vielä edessä! Oltiin vaan vähän huonoon aikaan paikalla kun satoi ja vauveleita ei oikeen voinut sylissä pitää niin eipä nuo juuri eläimiä nähneet. Vaikka eipä tuo haitannut kun ihmiset pyöri ympärillä niin niissä taisi olla enemmän katseltavaa kun eläimissä jotka makoilivat pusikoissa.
Oltiin kumminkin ihan iltaan asti ja oli ihan mahtava päivä! Nähtiin Riikinkukkokin joka pröystäili pyrstöllään oli kyllä hienon näköinen.


Sitten oltiin mökillä pari viikkoa sitten ja Dansku tykkäs ihan hirmusesti! Lepäiltiin, syötiin hyvin, käveltiin pelloilla, leikittiin, saunottiin ja valvottiin myöhään!
Oltiin siis kummitätini mökillä Orimattilassa lehmien keskellä. Oli vielä upeat ilmat ja sai vähän otettua aurinkoakin.
Koirani oli aivan innoissaan maaseudulla ja varsinkin lehmät olivat hänestä erittäin mielenkiintoisia, niille piti rähjätä ja seurata tarkasti mitä puuhasivat.
Oltiin siellä pari päivää ja sitten palattiin takaisin Helsinkiin.

Ollaan tässä nähty kavereita ja nautittu kesän viimeisistä päivistä kun nyt ainakin näyttää vähän siltä että syksy on saapumassa, harmi! Vaikka kyllä sade on välillä mukavaa kun on ainakin syy miksi jäädä vain kotiin sängynpohjalle makoilemaan.

Hain Danielille päiväkoti paikkaa tammikuuksi, jännittää hirmusesti, mutta olen myös innoissani jos pääsisin palaamaan töihin samoihin aikoihin ja keväällä sitten haen opiskelemaan. Toivottavasti vaan saadaan se tarha paikka kun ei ollut ihan varmaa vielä.

 
Huomenna meitä kutsuu SeaLife, joka on aina yhtä jännittävä, vaikka tuo pikkunen ei siitä vielä paljoa ymmärtäisikään. Ainakin on paljon värejä ja valoja mitä voi vauveli katsella.

Nyt on kiireellä kirjotettu teksti kun yritän tästä päästä nukkumaan kun herrakin on nukahtanut jo 2 tuntia sitten että ei tarvitse heti heräillä! Yritän kirjoitella pian lisää! Hyvää yötä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti